2 Şubat 2016 Salı

Arı Sütü Kremi Nedir ? Arı Sütü Kremi Kullanımı ve Faydaları

Arı sütü Kremi nedir? Nelere iyi gelir?
Arı sütü kremi

Arı sütü Kremi Nedir ? Ne işe yarıyor?

Arı sütü kremi cilt hücrelerine derinlemesine etki ederek cildi besler.Cild hücrelerini genç tutmayada da yarayan arı sütü kremi buruşuklukları gidermeye yardımcıdır.Arı sütü kreminin düzenli kulanımında gözle görülür etkilerini görebilirsiniz.
Uzmanlar tarafından da desteklenen arı sütü kremi insan vucudunun etkili bir yardımcısıdır.
Arı Sütü Kremi ile yapılan birkaç haftalık kürden sonra, yüz ve göğüs gibi vücudun hassas bölgelerindeki cilt üzerinde onun yapıcı tesirleri görülür.
Bilhassa göğüsler sertleşip toplanarak canlı bir şekil almaktadır. Arı Sütü Kreminin tesiri devamlı olduğundan bu canlılık uzun müddet kalır. Arı Sütü Kremi cilt hücrelerine derinliğine nüfus ederek besler, canlılık, yumuşaklık ve tabi bir renk verir.
Yapıcı tesirleri neticesinde sivilceleri giderir, adaleleri kuvvetlendirir, iki aylık bir devre içinde gerek ağızdan ve gerekse Arı Sütünü ihtiva eden kremlerle yapılacak masajlarla, kat’i netice alınır.
Yüz ve boyuna, göğüslere her gece yapılacak masajlarla yüz cildi pürüzsüz çok canlı ve sıhhatli bir hal alır. Adaleler kuvvetlenerek, göğüs ve umumi hatlar daha cazip bir varlık gösterirler.
Akşamları yatmadan önce, makyajın kaldırılmasından sonra, ılık suda ıslatılmış bir pamuk, tuvalet sabununa sürülerek cild iyice temizlenir.
Arı Sütü Kremi ile yüz ve göz çevresine bir iki dakikalık yapılacak hafif ve devamlı masajlarla, kremin cilde iyice geçmesi sağlanırsa, bu sayede epitelyal hücreleri gençleştirerek, cilde canlılık verir ve bilhassa göz çevresindeki kırışıklıkları giderir, devamlı makyajdan yorulan cild bu sayede canlı kalarak tazeliğini muhafaza eder.

Kullanımı

Her akşam gözaltı dahil vücudun her yerine uygulanabilir. En az 20 dak kalması gerekir. Ancak sabaha kadar kalması daha iyi sonuç verecektir

0 yorum:

Yorum Gönder