2 Şubat 2016 Salı

Arı Sütü Kreminin Cilde Faydaları

Arı sütü kreminin cilt üzerindeki etkileri

Herkesin hayali aslında canlı parlak bir cilde sahip olmaktır. Arı sütü kremi bizim bu hayali gerçekleştirmemize yardımcı oluyor. Arı sütü kremi arıların salgı bezlerinde üretilen tamamen doğal ve jel kıvamında salgılanan bir sıvıdır. Arı sütünü üretmek için arılar binlerce çiçeğe konar ve çiçeklerden topladıkları polenleri özümserler ve arı sütünü üretirler. Arı sütünün kalitesi hormonsal olduğu için dünyanın her yerinde aynı öze sahiptir.
Arı sütü kremi cildinizi canlandırır, temizler ve nemli bir cilde sahip olursunuz. Akne ve sivilceleri temizler. Arı sütü kreminin içeriğinde bulunan sülfür, fosfor, biyotin, B vitamini, içerisindeki enzimler ve A, D, E, K, H ve B-Kompleks (9 tane B Vitamini çeşitlerinin hepsi) vitaminleri cildinize canlılık kazandırır. Cildi temizler ve cilt üzerinde bulunan toksin maddeleri uzaklaştırır. Bu etkisiyle beraber ciltteki yenilenmeyi hızlandırdığı gibi güçlendirerek onarır.
Bilhassa göğüsler sertleşip toplanarak canlı bir şekil almaktadır. Arı Sütü Kreminin tesiri devamlı olduğundan bu canlılık uzun müddet kalır. Arı Sütü Kremi cilt hücrelerine derinliğine nüfus ederek besler, canlılık, yumuşaklık ve tabi bir renk verir.

Arı Sütü Kremi Kullanımı

Cildinizi ilk önce doğal bir sabun ile temizleyip iyice durulayınız.
Arı sütü kremi kullanımı cilt yüzeyine masaj yaparak uygulayınız.
Kremin en az 20 dakika vücut üzerinde durması gerekmektedir. Etkili bir kullanım için gece uyguladığınızda sabaha kadar durması daha sağlıklı olacaktır.
Arı sütü kremini masaj yaparak uyguladığımızda epitelyal hücreleri canlandırarak hücre yeniler, cilde canlılık verir ve göz çevresindeki kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.  Masaj ile yıpranan cilt tazeliğini geri kazanır.

1 yorum:

  1. How to use raft titanium - Tioga-arts
    At titanium bar this time, 2020 escape titanium only 3% of the total supply is available from medical grade titanium earrings the sea and only 3% titanium curling iron is supplied from the sea. The second type is titanium alloy nier replicant used for making

    YanıtlaSil